Altres activitats formatives

Ludoteca

Amb aquest servei volem crear un espai de joc i descobriment per a nens i nenes de 3 a 12 anys. Un espai per explorar la curiositat i la imaginació per endinsar-nos en allò que més els agrada. Es tracta de passar una estona divertida mentre els nostres familiars aprofiten per fer d’altres coses, ja sigui en hores concertades en horari o més esporàdicament.

Aula d’estudi

És un recurs més del centre per atendre la diversitat de les necessitats educatives. Pretén d’oferir i mantenir un sistema prolongat i harmonitzat perquè l’alumne s’organitzi amb les seves tasques diàries. Consisteix en marcar un pla d’actuació de manera dirigida pel que fa a control o bé possibles dubtes, mentre l’alumne aprofita l’estona en un espai de treball còmode i amb l’ajuda d’algun professional si el necessita.
L’objectiu és que la planificació de l’horari extraescolar sigui aprofitada al màxim amb ordre, disciplina, i amb molta autoestima.Pack Duo – Edats: 6 a 12 anys

Oferim un pack d’eines bàsiques per al funcionament i maneig de les noves tecnologies, ja sigui amb ordinador o tauletes tàctils, sempre mantenint un ritme coordinat en el posicionament del teclat.
 

Cursos LowCost

Proposem i desenvolupem recursos formatius tot oferint un ventall de cursos per a Ampes, Associacions i altres col·lectius. Aportem un temari didàctic i pràctic.